AH Kruimige aardappelen
1.65

AH Kruimige aardappelen

1 kg

Deze aardappelen hebben een losse kruimige structuur en vallen makkelijk uit elkaar na het koken.

  • De kruimige aardappelen hebben een volle, romige smaak
  • Gekookt zeer kruimig met een goede volle smaak
  • Bron van vitamine c en b6
  • Bewaren: bewaar de aardappelen op een koele, donkere en droge plek

Andere kochten ook

AH Kruimige aardappelen € 1,65 1 kg
AH Stamppotaardappelen € 2,59 1,5 kg

Inhoud en Gewicht

  • 1 kg

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Extra informatie

De rassen die worden verpakt, zijn o.a. Eigenheimer (nl), excellency (fr.).

Eenmaal uit de grond wordt de aardappel steeds bloemiger. Vooral geschikt om te koken en voor het maken van puree.

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Pan: schil de aardappelen (eventueel), snij in gelijke stukken en spoel af met koud water. Kook de aardappelen in een laag water in ca. 20 minuten gaar. Afgieten, even op lage temperatuur droog laten stomen, omschudden en serveren. Koekenpan: kook de aardappelen, giet af en laat even afkoelen. Snij de gekookte aardappelen in schijfjes. Verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de aardappelschijfjes op hoge temperatuur in ca. 10 minuten goudgeel. Regelmatig keren. Puree: schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook de aardappelen in een laag water in ca. 20 minuten gaar en giet af. Voeg een scheutje halfvolle melk toe en stamp tot puree. Breng op smaak met peper. Magnetron (700 Watt): schil 500 gram aardappelen (eventueel), snij in gelijke stukken en spoel af met koud water. Leg de aardappelen in één laag in een voor de magnetron geschikte schaal en voeg 2 eetlepels water toe. Verwarn de aardappelen 8 minuten in de magnetron.

Bereiding

Pan: schil de aardappelen (eventueel), snij in gelijke stukken en spoel af met koud water. Kook de aardappelen in een laag water in ca. 20 minuten gaar. Afgieten, even op lage temperatuur droog laten stomen, omschudden en serveren.
Koekenpan: kook de aardappelen, giet af en laat even afkoelen. Snij de gekookte aardappelen in schijfjes. Verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de aardappelschijfjes op hoge temperatuur in ca. 10 minuten goudgeel. Regelmatig keren. Puree: schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook de aardappelen in een laag water in ca. 20 minuten gaar en giet af. Voeg een scheutje halfvolle melk toe en stamp tot puree. Breng op smaak met peper.
Magnetron (700 Watt): schil 500 gram aardappelen (eventueel), snij in gelijke stukken en spoel af met koud water. Leg de aardappelen in één laag in een voor de magnetron geschikte schaal en voeg 2 eetlepels water toe. Verwarn de aardappelen 8 minuten in de magnetron.

Bewaaradvies

Koel, donker en droog bewaren.

Allergieën

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie373 kJ (88 kcal)
Vet0 Gram
waarvan verzadigd0 Gram
waarvan onverzadigd0 Gram
Koolhydraten19 Gram
waarvan suikers1 Gram
Voedingsvezel2 Gram
Eiwitten2 Gram
Zout0 Gram
Vitamine B6 / Pyridoxine0.3 Milligram
Vitamine C14 Milligram
Kalium/Potassium450 Milligram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten